(untitled) (ЗВО "Університет трансформації майбутнього", 2026)
ISBN 978-617-95507-5-1 Бібліографічний покажчик презентує систематизовані бібліографічні описи різновидових наукових та навчальних праць, створених науково-педагогічними працівниками ЗВО «Університет трансформації майбутнього» у 2025 р. Покажчик рекомендовано науковцям й освітянам, здобувачам вищої освіти як допоміжний засіб при оволодінні навчальними дисциплінами, ефективній організації самостійної освітньої діяльності, здійсненні самоконтролю набутих знань, сприянні в практичній діяльності.