(untitled) (ЗВО "Університет трансформації майбутнього", 2025)
У навчальному посібнику аналізуються основні форми, методи та інформаційна база наукових досліджень. Надані положення наукової методології, системний підхід і системний аналіз, етапи проведення та ефективність досліджень. Розроблені основні положення написання наукових праць, виконання і захисту дисертацій. Дослідження супроводжується комплексним аналізом, пропозиціями та рекомендаціями авторки. ISBN 978-617-8459-10-9