Сучасні стратегії адаптації та розвитку в умовах турбулентності та гібридних війн: колективна монографія / за ред. д-ра наук з держ. упр., проф. Т. Л. Шестаковської. Чернігів. 2026. 303 с. (2026)
ISBN 978-617-95507-3-7У колективній монографії розглянуто теоретико-методологічні та практичні засади адаптації й розвитку суспільства, економіки, систем публічного управління та психологічної стійкості особистості в умовах турбулентності та гібридних війн. У виданні представлено результати міждисциплінарних наукових досліджень, присвячених трансформації управлінських моделей, цифровізації публічного управління, фінансової та фіскальної стабільності, а також психологічної профілактики й підтримки особистості та мас у кризових умовах.Монографія об’єднує напрацювання фахівців у галузях економіки, публічного управління, психології та соціальної сфери. Видання буде корисним для докторантів, аспірантів, магістрів, науково-педагогічних працівників, управлінців, практичних психологів, соціальних працівників, а також усіх, хто досліджує проблеми адаптації, стійкості та розвитку суспільства в умовах сучасних глобальних викликів.