Бібліографічний покажчик праць науково-педагогічних працівників ЗВО «Університет трансформації майбутнього» у 2025 році / упоряд. Сай К. Ю., Заєць С. В.; за ред. проф. К. С. Шапошникова. Чернігів: ЗВО «Університет трансформації майбутнього», 2026. 73 с. (2026)
ISBN 978-617-95507-5-1 Бібліографічний покажчик презентує систематизовані бібліографічні описи різновидових наукових та навчальних праць, створених науково-педагогічними працівниками ЗВО «Університет трансформації майбутнього» у 2025 р. Покажчик рекомендовано науковцям й освітянам, здобувачам вищої освіти як допоміжний засіб при оволодінні навчальними дисциплінами, ефективній організації самостійної освітньої діяльності, здійсненні самоконтролю набутих знань, сприянні в практичній діяльності.